Pojkar 10 - 12 år

Extraträningar

Extraträningar är en möjlighet som HSK Fotboll erbjuder till motiverade spelare som vill lära sig mer fotboll. Alla motiverade spelare som vill träna extra utöver träning med sitt kvarterslag är välkomna.

Ledare som ansvarar för extraträningar kommer att individanpassa träningsupplägget. D v s, de individuella spelarna kommer att få den svårighetsgrad på träningar/övningar behöver för att utvecklas på bästa sätt.

Spelare som vill delta i den Extra verksamheten tänka på vissa saker för att delta:

  1. Alla spelarna som deltar har sin hemmavist i sitt kvarterslag. D v s spelare kan inte missa träning/match med kvarterslaget för att gå till extraträningen istället. Missar man träning med kvarterslaget blir inte Extraträningen "extra". Prioritetet gällande verksamheten i kvarterslaget jämfört med Extra träningsverksamheten är beskriven nedan.
  2. Spelaren har hög motivation och vill lära sig nya saker och därför stör man inte under samlingar och övningar. Man får inte störa andra som vill lära sig mer fotboll. Ledarna ger 2 varningar om man inte sköter sig. Tycker inte ledarna att det blir bättre efter 2 varningar så kommer spelaren att få ta en paus från extraträningar tills spelaren mognat till.
  3. Spelaren jämför sig bara med sig själv, och fokuserar enbart på sin egen utveckling. Man är snäll mot varandra och kritiserar inte andras färdigheter, varken inom ramen av Extraträningen och inte heller i kvarterslaget.

Prioriteringsordning:

Vid krock mellan Kvarterlagens och Extra verksamheten gäller följande prioritering.

  1. Träning och Sanktan-matcher med Kvarterslaget
  2. Träning och match med Extraverksamheten.
  3. Övriga matcher med kvarterslaget.

Claudio Pereyra Suarez

Md 140610 stiftelsen dunross
Md vallingbycentrum 1rad cmyk
Md ica4
Md stadium
Md logo tre tandl kare prakttj  st ende pms 01
Md ba741e1a 6ee6 45dd a24a b2ebf111fe90
Md frandis
Md edelunda
Md svea 250x120
Md bingo stockholm
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub