Stöd din förening - Bonus till alla!

Publicerad 2019-03-02 08:30
Stadium
​Bonus på inköpen Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar Hässelby SK FF. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Saleskort ökar detta på föreningens bonussaldo som ger upp till 10% tillbaka i bonus. Självklart gäller denna förmån alla inköp på Stadium.

Stöd din förening - Bonus till alla!

Årets bästa nyhet för dig som föreningsmedlem är här! Nu kan du stödja din förening genom att handla på Stadium och registrera bonusen på föreningen. Det bästa av allt är att du numera också får din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Och ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen.

Nordens bästa bonus. För alla!

Vi har bundit ihop Stadiums kundklubb (Nordens aktivaste kundklubb för privatpersoner) med Stadium Team Sales bonuskoncept för föreningar. Genom att kombinera dessa får vi Nordens bästa bonus för alla. Alla köp som föreningens medlemmar med familj, släkt, vänner och nätverk gör på Stadium och registrerar för bonus, ger personlig bonus men nu även bonus till föreningen. Förutsättningen är att medlemmen även är medlem på Stadium, ett förmånligt, kostnadsfritt och kortlöst medlemskap.Läs mer här
Md logga hsk
Md adidas logo 1024x768
Md a spon
Md vinsta naprapar och idrottsskadeklinik
Md morup
Md offitech
Md handelsbanken
Md photo 2021  002
Macron
Md frandis
Md svea 250x120
Md bingo stockholm
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub