Damlagets huvudtränare Jörgen om 2019

Publicerad 2019-04-05 18:13
Dsc 0972
Vi passade på att prata lite med Jörgen Björkfjäll om tankarna inför 2019.

Årets säsong med spel i ettan är roligt och det är andra gången vi gör det.

Om jag tittar på årets trupp med de nyförvärv som anslutit och den starka kärna av spelare vi har som vuxit fram under 5-6 år så ser det mycket positivt ut. Att Mats fortsätter träna våra målvakter Carro och Linnea är mycket viktigt.

Det positiva med våra sju nyförvärv är att de nya spelarna verkligen tillför både rutin och spetskvalité, vi presenterar spelarna snart.

Nytt för i år är att vår hemmaplan blir Grimsta IP A-plan med nybyggda omklädningsrum under nya läktaren, detta innebär också att damtruppen tränar ett pass på Grimsta A plan under säsongen.

Om man tittar på verksamheten i stort så fortsätter vi att rotera upp yngre spelare från den egna verksamheten, ett ex är Mickis som är 03:a.Under denna säsong är målet att få våra duktiga 04:or att växa in i en juniortrupp/reservlag för vissa spelare kan tom en A lagsplats hägra.

Målsättningen inför säsongen i damlaget är att skapa en hög trivsel där alla känner att här i HSK vill i jag spela!

Malin,Edlund och Abelin är spelare som jobbat med mig i över 15 år att vi har vårt egna omklädningsrum på Hässelby IP med bl a bastu efter träningarna spelar en viktig roll och gör att tjejerna har en fin och bra sammanhållning.

Sportsligt ska vi försöka bli ett stabilt div 1 lag därför är det viktigt att våra yngre spelare får möjligheter att förbereda sig för seniorspel så att verksamheten kan kan växa på sikt.

Seriepremiär borta mot Enskede är lördag den 13 april kl 14:00 på Enskede IP. Hoppas vi får HSK publik på plats som stöttar oss!

Våra matcher i Div 1 Södra Svealand, damer


Md j rgen b
Md a spon
Md vinsta naprapar och idrottsskadeklinik
Md morup
Md offitech
Md handelsbanken
Md photo 2021  002
Macron
Md frandis
Md svea 250x120
Md bingo stockholm
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub