Ledarsfest

Publicerad 2017-10-12 11:40
Ledarfets
Styrelsen i HSK Fotboll bjuder in alla ledare och tränare som har varit aktiva under säsongen, till en trevlig avslutning med föreläsning, mat & dryck i klubblokalen på Hässelby IP.

Lördag den 11 november

17:00 Dörrarna öppnas

17:30 Information från styrelsen och kansli.

18:15 Föreläsning*

Ca 19.30 Mat och dryck. Vin och öl till självkostnadspris.

För att veta hur mycket mat & dryck vi ska beställa vill vi ha er anmälan senast måndag 6 november.

Vi är dock begränsade till 75 personer i lokalen.

Skicka ett mejl till: kansli@hskfotboll.se

Som vanligt delas en ledarpresent uttill alla som kommer till träffen som tack för ert engagemang

under det gångna året.

*I huvudet på världens bästa fotbollsspelare

Kom och träffa och lyssna till Torbjörn Vestberg, psykologen och hjärnforskaren från Karolinska Institutet som upptäckte vad spelintelligens verkligen är, hur detta kan mätas och eventuellt utvecklas.

När Torbjörns forskning publicerades 2012 fick den stor medial uppmärksamhet över hela världen med helsidor i The Time, Daily Mirror, New York Times, Wall Street Journal, Huffington Post, La Gazzetta Dello Sport m.fl.

I sin banbrytande forskning har Torbjörn bl.a. besökt Barcelona FC och testat och mätt spelintelligensen på spelare som Xavi och Iniesta.

Torbjörn kommer att berätta om grundpelarna i fotboll, så som fysik, teknik, mental styrka, social förmåga och erfarenhet och hur dessa delar inte kommer till sin rätt om dirigenten i hjärnan, de exekutiva funktionerna dvs. spelintelligensen inte finns eller inte fungerar. Torbjörn kommer också att ta upp olikheterna mellan de kognitiva profilerna hos en striker, en playmaker och en defender.

Här om dagen testade Torbjörn Anders Limpars spelintelligens. "Limpan" som en av Sveriges bästa spelare genom tiderna och som bl.a. blivit ligamästare med Arsenal och i England fortfarande går under namnet "SuperSwed", är ett stor fan av Iniesta och ville få sin spelintelligensprofil jämförd med Barcelonas gigant. Kanske kommer Torbjörn även att ta upp något om vad som kom fram i den jämförelsen.

Välkommen till ett spännande möte mellan fotboll och hjärnforskning.

Md torbj rn
Torbjörn Vestberg
Md a spon
Md vinsta naprapar och idrottsskadeklinik
Md morup
Md offitech
Md handelsbanken
Md photo 2021  002
Macron
Md frandis
Md svea 250x120
Md bingo stockholm
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub