Veteran Herrar

HSK förlorar årets sista match

Publicerad 2021-10-22 20:59
HSK gör årets sista mål, men faller ändå mot Ängby

I årets sista match ville HSK vända senaste matchers negativa trend. För att öka chanserna satsade ledningen både på bastu-effekten och reverse-Arjen-Effekten. Till en början funkande det: HSK skapade inte mycket själv, men stod bra emot Ängbys anfallsförsök. Men i mitten på första halvlek tappade HSK fullständigt markeringen på ett offensivt Ängby inkast, som distinkt avslutade till 0 -1. Det blev även pausresultatet, efter en fortsatt chansfattig halvlek.

I andra blev spelet betydligt mera offensivt och både lagen har en del målchanser, som man missar. Fram till mitten på andra, då domaren blåser straff för Ängby. Ängby förvaltar den säker och matchen verkar avgjort. Men HSK slutar aldrig att kämpa och lyckas reducera i slutet av matchen. Man kommer dock aldrig närmare än så och årets sista match slutar med förlust 1-2.

Därmed stannar HSK på 8 poäng på 11 matcher och en sjunde (tredje sista) plats i tabellen.
Detta måste anses som ett godkänt resultat, även om resultaten efter sommarpausen gav hopp på en bättre placering.
Nu är det dags för avslutningsfest och sedan förberedelsen för nästa säsong. Och då ska vi minsann hamna på övre halvan...