F09

En erfarenhet rikare

Publicerad 2021-11-18 08:52
I helgen var delar av laget och spelade i Eckerö matchkamp på Åland där vi enbart mötte Finska lag. Milt uttryckt så blev det riktiga kamper, inte lagen emellan, utan riktiga landskamper där varje match var mellan Sverige och Finland.

Vi anländer till Eckeröhallen och märker direkt att det är en viss laddning i hallen, och efter ha mött några finska spelare målade med de finska flaggorna på kinderna förstår vi > det här är landskamper som kommer att spelas och ni vet ju hur relationen mellan Sverige och Finland är.

Vi spelar totalt 5 matcher och två av dessa är mot, vad vi får höra, Nordens (om inte Europas) bästa lag i vår åldersgrupp; FC Nokia och EBK. Mot FC Nokia spelar vi oavgjort, där vi har ledningen i halvtid med 3-1. Detta lag blev obesegrat under kampen, förutom då mot oss.

Att få möjligheten att bli inbjuden till denna kamp gör oss stolta samt gör hela laget en erfarenhet rikare, något vi kommer att ha med oss resten av vår fotbollresa. Vi har fått ett bevis på vad ett breddlag från HSK kan leverera. Vi har fått en förståelse för vart vi står rent spelmässigt. Vi tar med oss erfarenheter och lärdomar om vad vi behöver utveckla för att ta nästa steg. Vi tar med oss en stolthet i att kvalitativ träning kan väga högre en kvantiteten. Vi tar med oss hopp inför framtiden.

Det var en fantastik helg på många sätt och vis och vi är som vanligt otroligt stolta över tjejernas prestationer.

Jenny Bokedal
Md a spon
Md vinsta naprapar och idrottsskadeklinik
Md morup
Md offitech
Md handelsbanken
Md photo 2021  002
Macron
Md frandis
Md svea 250x120
Md bingo stockholm
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub