HSK-fonden, Hässelby SK FF's sociala fond


#viärhässelby


Hässelby SK's sociala fond, HSK-fonden behövs för att möjliggöra så att alla barn och ungdomar i Hässelby, som vill spela fotboll, ska få göra det!

Att barn och ungdomar, även om föräldrarna har knappa ekonomiska resurser inte ska hindras från att delta i den gemenskap som fotbollen erbjuder vill vi ska vara en självklarhet.

Det handlar om att med en social fond ekonomiskt kunna stötta enskilda spelare.


  • Inget barn eller ungdom i Hässelby SK ska få skavsår eller nageltrång för att de spelar i för små skor och inte vågar eller vill be om nya då de vet att pengar till det saknas.
  • Inget barn eller ungdom i Hässelby SK ska tacka nej till cup fast de gärna vill åka för att de vet att föräldrar saknar pengarna som behövs.
  • Inget barn eller ungdom ska stanna hemma istället för att gå med lagkompisarna och äta pizza för att familjen saknar pengar till mat
  • Inget barn eller ungdom som älskar att spela fotboll ska sluta vara med för att de känner sig utanför för de saknar en HSK tröja.

Detta är några exempel som vi själva har mött och det finns säkert många andra situationer som kan nämnas, men nu vill vi med hjälp av HSK- fonden möjliggöra för att situationer som dessa och liknande inte ska behöva uppstå.

Vill du vara med och hjälpa oss – att skapa förutsättningar för alla barn och ungdomar i Hässelby SK att kunna delta och ha en meningsfull och lärorik fritid tillsammans med fotbollen?

Alla bidrag går oavkortat till HSK-fonden där medlen når de av våra medlemmar som har svårt ekonomiskt och under ordnade former två gånger om året kan ansöka om ekonomiskt stöd.


Läs mer för ytterligare information och bakgrund


Lämna ditt bidrag - Privatperson

Lämna ditt bidrag - Företag

Vill du ha mer information så kontakta oss på ungdom@hskfotboll.se

Md a spon
Md handelsbanken
Md vinsta naprapar och idrottsskadeklinik
Md morup
Md offitech
Md photo 2021  002
Macron
Md bingo stockholm
Md svea 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub