Flickor och Pojkar 10 - 12 år

Extraträningar är en möjlighet som HSK Fotboll erbjuder till alla spelare som vill lära sig mer fotboll. Alla motiverade spelare som vill träna extra utöver träning med sitt kvarterslag är välkomna. Oftast är det unga tränare från Dam- och Herrlaget som håller i träningen för att avlasta våra ideella ledare. Men kvarterslagstränare är ett viktigt stöd för barnen och kan ibland hjälpa till även i extraverksamheten.

Extraträningen kommer att individanpassas. D v s, spelarna kommer att få svårighetsgraden på träningar/övningar de behöver för att utvecklas på bästa sätt. Tanken med extraträningen är att fokusera mycket på individuella färdigheter. Det kan ibland bli väldigt lite spelövningar då fokus kommer att ligga på bollbehandling, koordination, kroppskontroll och explosiva aktioner.

Spelövningar och spelförståelse tränar barnen i sina lag och med hjälp av rotationsträning.

Spelare som vill delta i den extraverksamheten bör tänka på vissa saker:

  1. Spelarna som deltar har sin hemmavist i sitt kvarterslag. D v s spelare kan inte missa träning/match med kvarterslaget för att gå till extraträningen istället. Missar hen träning med kvarterslaget blir inte Extraträningen "extra".
  2. Spelaren har hög motivation och vill lära sig nya saker och därför stör inte andra som vill lära sig mer fotboll. Det gäller både under samlingar och övningar.
  3. Spelaren jämför sig bara med sig själv, och fokuserar enbart på sin egen utveckling. Hen är snäll mot de andra och kritiserar inte deras färdigheter, varken inom ramen av extraträningen eller kvarterslaget.

Vid frågor om extraverksamheten kontakta oss på kansli@hskfotboll.se


Md 2015 04 22 16.33.16
Macron
Md handelsbanken
Md photo 2021  002
Md a spon
Md frandis
Md edelunda
Md svea 250x120
Md bingo stockholm
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub