Rutiner

Café Humla

Sedan 2015 har klubben en kiosk på Hässelby IP, som bemannas lördagar och söndagar under Sanktan.

Våra lag bemannar en helg per år (lördag– söndag).

Inkomsterna från kiosken är ett viktigt tillskott i föreningens ekonomi – för att inte tala om den service vi ger till alla besökare! Det är därför av största vikt att ni i god tid planerar in för att bemanna kiosken den vecka ni får. Om veckan inte passar (hela laget är på klassresa eller annat) – kontakta kansliet i god tid så flyttar vi om era helger. Det får bara inte inträffa att kiosken är obemannad när det ska vara öppet!!

  • Minst tre vuxna ska bemanna cafeterian.
  • Får man förhinder, får var och en ansvara för att ordna ersättare, bemannat måste det vara!!

Denna instruktion bör även delges de föräldrar som ska stå i kiosken.

Öppettider:

Vi öppnar 30 min innan första matchen börjar och stänger när sista matchen slutar.

Om det skulle uppstå något akut problem, kontakta Claudio på 073-2333583

Om något håller på att ta slut eller har tagit slut, skicka ett sms till Claudio

Start och drift av Café Humla

Nycklar till kiosken kvitteras ut på kansliet, kontakta Claudio. Lag som bemannar cafeterian bakar bullar, kärleksmums och/eller chokladbollar för försäljning

Kaffe: Börja med att sätta på kaffe. Fyll på med en kanna vatten.

Till en kanna vatten använder ni ca 1,5 koppar kaffe.

Te: Sätt på tevatten i vattenkokaren. Tevattnet slår ni sen över i en termos märkt "Tevatten".

Korv: Plocka ut ur frysen allt eftersom. Tina inte för många åt gången. Värm vatten på spisen i den stora kastrullen. Lägg i några pepparkorn och lagerblad i vattnet samt ett par korvar i taget.

Korvbröd: Plocka ut ur frysen allt eftersom. Tina inte för många åt gången. Om det inte är något arrangemang och därför inte troligt att det blir mycket folk, tina brödet i micron.

Toast: Sätt på toastjärnet – eller båda om det är mycket folk.

Ta fram den färdiga toasten ur frysen vid beställning. Toasten kan också tinas i mikron.

Kaffebröd (t ex chokladbollar): Ställ fram en lagom blandning och mängd av "kaffebrödet".

Övrigt: Ställ fram socker, muggar, servetter och dyl. bredvid termosarna.

Ställ ut flaggor utanför.

Informera varandra om hur försäljningen går så att de som tar över har en aning om vad de ska se till att fixa fram

Stängning

  • Plocka in allt "kaffebrödet" (t ex chokladbollar) i kylskåpet.
  • Fyll på med dricka i drickarkylen.
  • Kvarvarande tinade bullar, korvar, korvbröd och annat från frysen: plastas in och läggs i kylen om det inte är sista passet på söndag kväll.
  • Övriga öppnade förpackningar måste FÖRSLUTAS väl! Det finns plastpåsar samt påsförslutare – använd dem vid behov!
  • Tar något slut eller bara finns lite kvar av – skicka sms till Claudio
  • Nycklarna ger ni till nästa gäng som ska stå i kiosken.
  • Snygga till inomhus.

Kom ihåg:

  • Torka av alla bänkytor i köket.
  • Diska ur kastrullen och termosen & rengör toasten.
  • Torka av borden.
  • Sopa av golven – om det behövs även våttorka.
  • ta ner soppåsarna till gråa containern som finns vid grinden utanför (nyckeln hänger inne i städskåpet med en röd kon)
  • Dra igen alla fyra ytterdörrar, två på övervåningen och två på nedre våningen!
  • Sista gäng som stänger på kvällarna tar med sig nycklarna och ger till nästa gäng. På måndagar ska den lämnas på kansliet.

Tack för att ni respekterar alla rutiner och för att ni hjälper till med kiosken!
Utan er skulle inte föreningen fungera!

Md 2018 07 11 22.24.26
Md whatsapp image 2020 02 24 at 23.47.23  1
Md whatsapp image 2020 02 24 at 23.47.23
Md a spon
Md vinsta naprapar och idrottsskadeklinik
Md morup
Md offitech
Md handelsbanken
Md photo 2021  002
Macron
Md frandis
Md svea 250x120
Md bingo stockholm
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub