Hässelby SK i final i Årets Eldsjäl där vinnare koras på Svenska Eldsjälsgalan 15 mars!

Publicerad 2018-03-02 15:19
Eldsj l
Till våra medlemmar - spelare, ledare, kansli, sponsorer och övriga intressenter. Det är med stolthet och stor ödmjukhet som vi idag officiellt kan bekräfta att vi är en av fyra finalister i kategorin "Årets Förening" på Svenska Eldsjälsgalan!

Med två heltidsanställda, Fredrik och Claudio, som säkerställer att alla vi som arbetar ideellt får den uppbackning vi behöver för att bedriva en fantastisk fotbollsverksamhet för barn och ungdomar i Hässelby. Vi fyller en viktig samhällsfunktion lokalt i vårt närområde. På Hässelby IP och andra fotbollsplaner möjliggör vi aktivitet där barn och ungdomar oavsett kön, bakgrund mm möts på lika villkor.

Att nu stå som en av fyra finalister känns som en seger! Vi jobbar långsiktigt och inkluderande och nu får vi ett officiellt kvitto på att vi gör saker rätt finalplatsen fyller oss alla med positiv energi för fortsatt arbete för barn och ungdomar i Hässelby SK!

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra medlemmar - spelare, ledare kansli och sponsorer som genom sitt enorma engagemang möjliggör vårt arbete för unga! Ni är helt enkelt underbara!

Hoppas nu att ni följer oss och håller tummarna för att det går hela vägen när vinnaren koras på Svenska Eldsjälsgalan som går av stapeln på Berns den 15 mars

Varma fotbollshälsningar
Styrelsen
Hässelby SK FF "Klubben mitt i byn"

Övriga finalister i kategorin Årets Förening är: Luleå Hockey, Notvikens IK och Subsurfers Högdalen

Vill ni sponsra vårt långsiktiga engagemang för barn och ungdomar i Hässelby tar ni kontakt med Fredrik Meyer på vårt kansli, 08-759 52 75 eller kansli@hskfotboll.se

Länkar:

http://www.hskfotboll.se/

http://aretseldsjal.se/artiklar/finalister-arets-eldsjal-arets-forening/

Md a spon
Md handelsbanken
Md vinsta naprapar och idrottsskadeklinik
Md morup
Md offitech
Md photo 2021  002
Macron
Md bingo stockholm
Md svea 250x120
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub