Julhälsning från styrelsen

Publicerad 2020-12-18 17:54
Här kommer en julhälsning från styrelsen via ordföranden Berndt Norrby

Styrelsen i Hässelby SK Fotboll önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt friskt år!

Hej på Er alla tappra spelare, tränare/ledare och föräldrar i HSK. Här kommer en julhälsning inför lovet och en nyårshälsning efter ett minst sagt utmanande och turbulent fotbollsår. Covid-19 har fått oss alla att tänka till hur vi på bästa sätt kan minska på smittspridningen oavsett om det handlar om träningar, matcher, cuper, transporter, resor, skola, jobb etc. Det är inte särskilt svårt att förstå frustrationen hos många utav oss när varken fritid eller skola/jobb fungerar riktigt som vi är vana vid. Håll ut!


Som förening har vi följt de uppdaterade rekommendationerna som kommit löpande under året via Folkhälsomyndigheten, RF, SvFF och StFF. Vi har försökt så långt det varit möjligt med hjälp utav alla fantastiska ledare/tränare att hålla igång verksamheten så att barn och ungdomar kunnat ägna sig åt fotboll och fysisk aktivitet ungefär som vanligt. En stor eloge vill vi rikta till kansliet med Fredrik och Claudio som under året hittat lösningar på det mesta som rör det dagliga för klubbens absolut bästa. Tack!

Som ni vet så har vi under året varit tvungna att ställa in ett antal cuper. Vår populära HSK-dag ställdes in och Café Humla likaså. Vi hade ett lågt deltagarantal i Hässelbycupen där flera åldersgrupper togs bort från schemat. Cupen kunde ändå genomföras på ett säkert sätt och vi kompletterade senare med en höstcup för de yngre lagen. Fotbollsskolan uppdelad på flera dagar och olika planer fungerade mycket bra med fler barn än tidigare år och med många yngre ledare. Likaså drog våra två sommarläger fler deltagare än vanligt vilket är positivt. Ur ett ekonomiskt perspektiv är det naturligtvis viktiga intäkter som vi gått miste om även om vi fått bidrag från RF.

Från ett övergripande styrelseperspektiv blickar vi nu framåt för att vi ska kunna utvecklas ytterligare som förening. Efter förra årets självskattning där spelare, tränare och föräldrar svarade på enkäten som ingår i Diplomerad Förening, så har bla klubbens "Policydokument" uppdaterats och vi har tagit fram häftet "Våra värderingar". Läs den!

När det gäller Diplomerad Förening så är det en möjlig certifiering som SvFF tagit fram som mall för oss att se vad vi som förening kan göra bättre. Vi valde att skicka ut ytterligare en självskattning nyligen i hopp om att få fler svar. Detta leder nu till att vi tar nästa steg utan att bestämma exakt tidpunkt för diplomering men där vi fokuserar på det som är viktigast för HSK under 2021 gällande områden såsom föreningens inriktning, ledarförsörjning, spelarutbildning, ekonomi, kommunikation och demokrati.

Sist men inte minst ett stort tack till alla våra sponsorer! Ni är otroligt viktiga för oss!

Vi kommer så snart som möjligt informera om våra olika sponsorpaket 2021 för intresserade företag som av olika anledningar vill stötta Hässelby SKs verksamhet och vi kommer informera ytterligare om HSKs Sociala Fond. Ditt bidrag gör skillnad!

God Jul och ett Gott Nytt Friskt År! Styrelsen /Berndt Norrby, Ordförande Hässelby SK

God Jul och ett Gott Nytt Friskt År! Styrelsen /Berndt Norrby, Ordförande Hässelby SK
Md a spon
Md stadium
Md ba741e1a 6ee6 45dd a24a b2ebf111fe90
Md handelsbanken h
Md logo tre tandl kare prakttj  st ende pms 01
Md frandis
Md edelunda
Md svea 250x120
Md bingo stockholm
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub