Ordförande Berndt önskar alla en god jul och gott nytt år!

Publicerad 2023-12-14 19:48

Hässelby SK/Fotboll önskar hela föreningen en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Till alla spelare, ledare, föräldrar, supporters och sponsorer i Hässelby SK/Fotboll.

Här kommer en jul- och nyårshälsning till Er alla som på olika sätt är och har varit engagerade i klubben under det gångna året. TACK för allt ert engagemang! Det är med stor glädje jag kan konstatera att vi som klubb står fortsatt stark när det gäller både antalet aktiva spelare och ideella ledare i klubben trots att antalet arvoderade ledare ökar när våra lag blir äldre och våra engagerade ideella ledare och föräldrar behöver förstärkning/avlastning i både träning och i matchspel. Det är en stor uppoffring att som ledare och tränare flera gånger i veckan ofta ta sig från jobbet direkt till träning och samtidigt förbereda effektiva träningar som utvecklar och inspirerar våra tjejer och killar i lagen. Detta kombinerat med att samtidigt göra sitt yttersta för att skapa en trygg och säker miljö. Vi som förening har ett stort ansvar här. Det är absolut noll tolerans när det gäller mobbning och det ska vara självklart att vi behandlar alla lika oavsett kön, tro, kulturella skillnader och olika bakgrund. Det kan vara en stor utmaning i lagen om vi har få vuxna som engagerar sig samtidigt som det är och kan vara en fantastisk möjlighet att få vara med och fostra och utveckla våra ungdomar i rätt riktning. Läs gärna foldern "Våra värderingar" där ledorden är Glädje, Trygghet och Utveckling!

Min bestämda uppfattning är den att vi som föräldrar har en väldigt viktig roll i och runt lagen. Tänk om alla föräldrar hade möjlighet att turas om att närvara på träningar och tänk om vi kunde få föräldrar att turas om att engagera sig som matchvärdar (Ett par västar per lag kan vi säkert ordna fram!) för att skapa en tryggare matchmiljö för både spelare och domare. Då skulle vi som förening kunna bidra ytterligare till en tryggare miljö för våra ungdomar både på och utanför planen. På det sättet skulle vi också kunna bidra till att med enkla medel motverka en samhällsutveckling som håller på att misslyckas totalt med våld och kriminalitet allt längre ned i åldrarna.

Från ett övergripande styrelseperspektiv blickar vi nu framåt för att utvecklas ytterligare som förening. Jag har i tidigare brev under åren som gått skrivit om hur vi på bästa möjliga vis har försökt att hantera pandemin under de förutsättningar som då rådde och där vi trots allt kunde hålla i gång verksamheten med hjälp utav fantastiska insatser från ledare och kansli med både Fredrik och Claudio vid rodret i samarbete med styrelsen. Nu har ytterligare ett par år passerat och vi har under det senaste året bl.a jobbat med att försöka ersätta både Verksamhetsansvarig och Sportchef efter att först Fredrik aviserat en vilja att gå ner i tid efter 15 år i klubben samtidigt som vi gratulerat Claudio till tjänst inom SvFF som fotbollsutvecklare på tjejsidan!

Det känns i nuläget fantastiskt att vi för ett år sedan lyckades få in Melody som föreningskonsulent/administratör med start i början på januari 2023 och att Michael from början september klivit in som verksamhets- och sportchefsansvarig. Ansökningsprocessen innehöll intervjuer med många spännande och duktiga kandidater i olika åldrar och till slut föll valet på Michael. Han har kommit in med mycket energi och erfarenhet från andra klubbar och kommer att driva både kortsiktiga och långsiktiga mål tillsammans med styrelsen för föreningens absolut bästa. Välkommen!

En person som betytt väldigt mycket för klubben under många år är Fredrik och det känns naturligtvis väldigt bra att vi får behålla honom 1 dag/vecka som ekonomiansvarig med ansvar för redovisning, löner, utbetalningar mm. Fredriks erfarenhet inom Stockholmsfotbollen har varit och är till stor hjälp för oss när vi nu tar nya tag för att driva och utveckla Hässelby SK/Fotboll ytterligare framåt! TACK!

Sist men inte minst ett stort tack till alla våra sponsorer! Ni är otroligt viktiga för oss!

Vi kommer så snart som möjligt informera om våra olika sponsorpaket 2024 för intresserade företag som vill stötta Hässelby SKs verksamhet. Som många redan vet så har vi också sedan flera år HSKs Sociala Fond som stöttar spelare med avgifter för cuper, läger och utrustning. Tack för ditt bidrag. Det gör skillnad!

God Jul och ett Gott Nytt friskt och skadefritt År, önskar styrelsen /Berndt Norrby, Ordförande Hässelby SK/Fotboll.

Md a spon
Md vinsta naprapar och idrottsskadeklinik
Md morup
Md offitech
Md handelsbanken
Md photo 2021  002
Macron
Md frandis
Md svea 250x120
Md bingo stockholm
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub