Till våra ledare, spelare, föräldrar, supporters och sponsorer i Hässelby SK Fotboll,

Publicerad 2020-03-19 17:49
Photocollage 20200319 175550784
Sitter i skrivandets stund hemma då jag som många andra är beordrade att jobba hemifrån. Det är en märklig känsla i rådande läge då man inte riktigt kan förstå vidden utav det som händer just nu över hela världen både vad gäller Corona smittan och det ekonomiska läget. Det är många människor som permitteras just nu och vi kan inte riktigt förutspå hur lång tid detta ska pågå.

Som ni alla säkert känner till så står inte vår verksamhet inom HSK Fotboll stilla. Vi har gjort vad vi har kunnat för att informera alla i klubben vad som gäller i träningsverksamheten och vi har sett till att alla lag som har inomhusträning fortsätter utomhus. Vi rekommenderar alla våra lag att fortsätta bedriva träning i nuläget men det är upp till tränare och lagledare att genomföra dessa utifrån rådande närvaro i lagen. Vissa av våra utbildningar ställs tyvärr in och skjuts på framtiden.

Vi följer noggrant händelseutvecklingen och uppdaterar våra medlemmar via hemsida och sociala medier när så krävs.

Jag för kontinuerlig dialog med Fredrik och Claudio på kansliet när det dyker upp frågor som behöver hanteras i det dagliga.

Det handlar bla om kommande cuper samt aktiviteter tillsammans med vår nya sponsor ICA Supermarket Hässelby Torg i påskveckan, som jag hoppas att vi har möjlighet att genomföra. Det pågår också åldersgruppsmöten där vi försöker minimera antalet personer som träffar Fredrik och Claudio på kansliet. Vi har även jobbat fram allt material till årsmötet 24/3 där allt finns att läsa via HSKs hemsida. Det är vår förhoppning att årsmötet kan genomföras men om vi bedömer att det är bättre att skjuta på årsmötet så kan vi ta ett sådant beslut utan att det stör verksamheten i stort.

I dialog med kansliet så kan det även bli så att vi måste ta beslut om att ställa in kommande cup/cuper men vi gör det i så fall utifrån de rekommendationer vi får från myndigheter, StFF och SvFF. Det drabbar i så fall självklart våra lag och spelare och även vår ekonomi då intäkter från våra arrangemang är en viktig intäktskälla. Dock ska sägas att HSK Fotboll har en stabil och bra ekonomi i balans där en utav de viktigaste intäkterna är Hässelbycupen som vi genomför först i augusti och vi får verkligen hoppas och tro att vi har ett mycket mer stabilt läge i vår omvärld då. Poängteras bör också att vi har viktiga sponsorer som stöttar oss och de finns omnämnda på vår hemsida. Stort tack till er! Att hitta nya sponsorer i nuläget är mycket svårt men jag vädjar till er som är intresserade att ta kontakt med kansliet för mer detaljerad information.

När det gäller våra anställda så är det självklart så att hälsan går före. Bedömer vi att det är bättre att stänga kansliet för att undvika sjukdom så har jag inget problem med att ta ett sådant beslut. Det går utmärkt att utföra jobb hemifrån även om det är betydligt mycket tråkigare samt försvårar vår dagliga verksamhet.

Förutom våra hjältar på kansliet och alla ideella krafter i styrelse och kommittéer som gör sitt absolut bästa för att Hässelby Fotboll ska fungera så vill jag rikta ett särskilt stort TACK till alla ledare och tränare i klubben som ideellt tar hand om våra ungdomar i ett läge där världen rasar runt omkring oss.

Ni gör ett fantastiskt jobb många timmar i veckan och jag hoppas att ni får all den uppskattning ni förtjänar utav spelare och föräldrar i klubben!

Det är min och styrelsens förhoppning att denna information ska ge er inblick i saker som pågår i föreningen. Viktigt att vi alla stöttar tränare och ledare så långt det är möjligt och att vi inte skickar iväg ungdomarna på träning om de är förkylda eller känner sig hängiga. Så länge vi har skolorna öppna och vi inte får annan information från våra myndigheter så gör vi vårt yttersta för att hålla träningarna igång, barn och ungdomar behöver röra på sig, även i Coronatider.

Ta hand om era nära och kära!

Mvh/Berndt Norrby, Ordförande Hässelby SK Fotboll

Md a spon
Md stadium
Md ba741e1a 6ee6 45dd a24a b2ebf111fe90
Md handelsbanken h
Md logo tre tandl kare prakttj  st ende pms 01
Md frandis
Md edelunda
Md svea 250x120
Md bingo stockholm
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub